Robatori

Detenen in fraganti tres joves per deu robatoris amb força interior de vehicle a Sant Sadurní d’Anoia

Els mossos van rebre una trucada d’avís alertant d’un grup de joves que trencaven vidres de vehicles estacionats en el pàrquing de l’estació

A un d’ells els mossos li van trobar restes dels vidres trencats a la butxaca

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 11-07-2019 13:49 Lectures 4026

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní d’Anoia van detenir, el dimarts 02 de juliol tres joves, de nacionalitat marroquina, dos de 19 anys i un de 31 i veïns Vilafranca, Montcada i Reixac i Roda de Berà, com a presumptes autors de deu robatoris amb força interior de vehicle a Sant Sadurní d’Anoia.

Els fets van succeir la tarda del 02 de juliol quan els mossos van rebre una trucada alertant d’un grup de joves que trencaven vidres de vehicles estacionats en el pàrquing de l’estació.

La ràpida reacció policial va permetre localitzar encara en el lloc dels fets els tres presumptes autors dels robatoris. Durant l’escorcoll policial se’ls va trobar eines per cometre robatoris amb força, així com aparells electrònics, presumptament sostrets dels vehicles violentats, motiu pel qual els agents van detenir els tres joves per un total de deu robatoris amb força interior de vehicle.

A més, un dels identificats encara tenia restes dels vidres trencats procedents dels vehicles forçats.

Els tres detinguts van passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Els Mossos d'Esquadra han relacionat els diferents objectes recuperats amb els vehicles forçats i ara els retornen als seus legítims propietaris.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No