Robatori

Detingut a Vilafranca per robar de forma violenta un home de 73 anys al carrer

Segons la víctima, l’autor li va donar una forta empenta i li va prendre una bossa de mà amb diners i targetes de crèdit, i va fugir del lloc

Redacció Vilafranca del Penedès 18-07-2019 12:05 Lectures 3124
Policia local de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Policia local de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca va detenir ahir a la tarda el presumpte autor d’un robatori amb violència a una persona gran. Al voltant de les 15h es va rebre una trucada a la central de la Policia Local on informaven que s’acabava de produir un robatori a un ciutadà de 73 anys al carrer Montblanc.

Els agents van arribar al lloc immediatament i van atendre la víctima, una persona gran que caminava amb dificultat ajudat per un bastó, que els va facilitar les característiques físiques de l’autor. Segons aquesta persona, l’autor li havia donat una forta empenta i li havia pres una bossa de mà amb diners i targetes de crèdit, i va fugir del lloc.

Amb les dades facilitades, els efectius de la Policia Local van desplegar-se per la ciutat a la recerca de l’individu en qüestió, que va ser localitzat minuts més tard a la rambla Nostra Senyora. Per les dades facilitades no hi havia cap dubte que es tractava de la persona buscada i, a més, al damunt portava alguns efectes dels denunciats per la víctima.

Per aquest motiu es va procedir a la seva detenció.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No