El Tingladu

Brutal agressió a uns menors a Vilanova per robar-los els telèfons i les carteres

La policia local va poder detenir dos dels agressors, també menors d'edat

Redacció Vilanova i la Geltrú 23-07-2019 17:02 Lectures 13775

Tres joves menors d'edat han estat víctimes aquest cap de setmana d'una brutal agressió amb l'objectiu de robar-los els telèfons mòbils i les carteres. Segons fonts policials, els fets van tenir lloc poc després de la mitjanit de dissabte al Parc de Baix-a-Mar, a la zona de concerts del Tingladu.

La policia local va localitzar tres joves menors d’edat lesionats, que havien estat agredits per uns altres que han tractat de prendre’ls per la força els telèfons i les seves pertinences. Un dels menors agredit ha estat colpejat amb cops de puny i puntades al cap fins que s'ha pogut escapolir i s'ha refugiat on estaven els vigilants de seguretat del concert que se celebrava a pocs metres.

Els agents van buscar els agressors per la zona amb les descripcions que van facilitar les víctimes, i van poder localitzar dos, també menors d’edat, que són reconeguts per les víctimes i detinguts posteriorment.

La policia va contactar amb els pares de les víctimes, que manifesten que presentaran denúncia passant primer per assistència mèdica per valorar les lesions. S’instrueixen diligències judicials i es comuniquen els fets a Fiscalia de Menors.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No