Equipaments

Llum verda a la remodelació del Casal Municipal de Cunit

Hi haurà un procés participatiu de la ciutadania per acabar de definir els usos

Redacció Cunit 25-07-2019 19:30 Lectures 2050
Llum verda a la remodelació del Casal Municipal de Cunit. Ajuntament de Cunit

Llum verda a la remodelació del Casal Municipal de Cunit. Ajuntament de Cunit

S’aprova el Pla director de renovació de l’edifici perquè sigui el referent de la vida cultural i social del nucli antic del municipi. Hi haurà un procés participatiu de la ciutadania.

El Ple de l’Ajuntament de Cunit ha aprovat l’estudi previ a la remodelació de tot l’edifici del Casal Municipal. L’estudi, com a Pla director, proposta un seguit d’actuacions amb l’objectiu de convertir-lo en el referent de la vida cultural i social del nucli antic i de tot el municipi.

De forma resumida, les accions que es proposen a portar a terme són:

-Remodelació complerta de la sala d’actes per elevar el seu estàndard de qualitat i seguretat, dotant-la de serveis i potenciant la seva multi-funcionalitat com a Sala de Teatre i altres actes.
-Incorporació dels dos soterranis amb sales complementàries a la sala d’actes, tant d’assaig com magatzems i camerinos.
-Reordenació complerta dels accessos per afegir representativitat i funcionalitat.
-Incorporació de sales d’exposició, multi ús i espais d’entitats.

Aquest estudi determina les directrius del futur projecte d’adequació del Casal Municipal i s’ha aprovat com a instrument vàlid per a tirar endavant la remodelació integral de l’edifici.

Caldrà desenvolupar un projecte d’arquitectura que compleixi amb la normativa de seguretat i d’accessibilitat, àmbit que actualment compta amb mancances importants.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No