Seguretat

L’Ajuntament engega un nou dispositiu policial al poble de Garraf i Les Botigues de Sitges

La Policia Local destinarà efectius del cos al poble de Garraf i al nucli de Les Botigues de Sitges per reforçar la seguretat durant tots els dies de la setmana a aquestes dues zones del terme municipal

L’Ajuntament engega un nou dispositiu policial al poble de Garraf i Les Botigues de Sitges. Ajuntament de Sitges

L’Ajuntament engega un nou dispositiu policial al poble de Garraf i Les Botigues de Sitges. Ajuntament de Sitges

L’Ajuntament de Sitges ha posat en marxa recentment noves mesures per reforçar la seguretat al poble de Garraf i a Les Botigues de Sitges, amb l’objectiu també de respondre a una demanda històrica dels veïns.

El dispositiu que hi havia fins ara a aquests dos nuclis s’ha ampliat amb la presència d’un nou binomi d’agents que dediquen la seva jornada laboral a Garraf i Les Botigues per intensificar la prevenció i seguretat. Aquest binomi està format sempre pel mateix caporal i agent amb l’objectiu de fomentar la proximitat amb la ciutadania. El regidor de Governació, Eduard Terrado, explica que “des que s’ha iniciat el nou dispositiu, el balanç és molt positiu tenint en compte els resultats obtinguts i el retorn que hem obtingut dels veïns de Garraf i Les Botigues”. El regidor afegeix que “el fet que els dos policies siguin sempre els mateixos, contribueix amb una millora del servei, ja que coneixen amb més exactitud el territori, la seva població i les seves necessitats”.

Durant la seva jornada al Poble de Garraf i Les Botigues de Sitges els agents de la Policia Local desenvolupen tasques de prevenció i seguretat, de mobilitat, i tasques que poden estar relacionades amb l’incivisme com abocaments no reglats, i la gestió amb vehicles abandonats, entre d’altres.

El nou reforç se suma a la patrulla semi permanent que cobreix des de fa temps 6 hores al dia durant tota la setmana (dos hores per cada torn: matí, tarda i nit).

Des de la Policia Local es recorda que per a qualsevol incidència cal trucar al telèfon 092 o al 112.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!