Abusos a menors

Presó per a un jove acusat d’assetjar menors a Vilafranca del Penedès

La policia l’havia detingut a finals de juliol i aquesta setmana ha trencat l’ordre que li prohibia accedir al municipi

ACN Vilafranca del Penedès 08-08-2019 12:40 Lectures 3676

Un jutge ha ordenat l’ingrés a presó d’un jove de 26 anys de Vilafranca del Penedès acusat d’assetjar menors del mateix municipi. La Policia Local l’havia detingut diverses vegades, i l’últim arrest havia estat a finals de juliol, quan una nena de 12 anys va denunciar que l’individu l’estava assetjant. Arran d’aquella denúncia, el jutge va dictar una ordre d’allunyament de la menor i li va prohibir accedir a Vilafranca. L’home, però, es va presentar aquest dimarts a la comissaria de la Policia Local “amb actitud desafiant”, segons informa l’Ajuntament. Davant el trencament de la condemna, els agents el van arrestar de nou i el jutge de guàrdia en va decretar l’ingrés a presó.

L’home està investigat per presumptament haver assetjat diverses menors del barri de l’Espiral de Vilafranca i també de l’entorn del carrer Sant Pere. Al mateix temps, se l'acusa d'atemptat contra els agents de l’autoritat, desobediència greu, resistència greu i delicte de lesions.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres