Tempesta

Un llamp fa caure la creu del campanar de Santa Maria de Lavit, a Torrelavit

Aquesta nit es reunirà el consell parroquial per avaluar la situació i decidir si la missa de la Festa Major, prevista per dijous a les 12.00h, es pot fer, com és habitual, en aquesta església

Redacció Torrelavit 12-08-2019 13:18 Lectures 1858
Un llamp fa caure la creu del campanar de Santa Maria de Lavit, a Torrelavit. Ajuntament de Torrelavit

Un llamp fa caure la creu del campanar de Santa Maria de Lavit, a Torrelavit. Ajuntament de Torrelavit

Un llamp va fer caure anit la creu de pedra del campanar de Santa Maria Lavit i va provocar danys en la teulada i les instal·lacions elèctriques de l’església i la rectoria. L’equip de govern municipal ha contactat de bon matí amb el rector i han fet una visita al lloc amb el cap de la brigada.

De moment, el Bisbat de Sant Feliu de Llobregat ha comunicat l’incident a l’assegurança perquè el pèrit pugui fer una valoració dels danys. Aquesta nit es reunirà el consell parroquial per avaluar la situació i decidir si la missa de la Festa Major, prevista per dijous a les 12.00h, es pot fer, com és habitual, en aquesta església, o si s’ha de traslladar a Sant Marçal de Terrassola. El Bisbat ha comunicat, però, la intenció de fer tot el possible per celebrar la festa major amb la màxima normalitat.

De moment, el govern municipal juntament amb el cap de la brigada estan avaluant els possibles danys que la tempesta d’anit pot haver provocat en l’enllumenat públic i la resta d’equipaments municipals.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres