Seguretat viària

Denuncien a Vilafranca una conductora que circulava sense carnet triplicant la taxa d’alcohol

La dona no duia encesos els llums reglamentaris del vehicle

ACN Vilafranca del Penedès 12-08-2019 22:29 Lectures 1453

La Policia Local de Vilafranca del Penedès ha denunciat la conductora d’un cotxe que circulava sense carnet i triplicava el límit permès de la taxa d’alcohol. Els agents la van enxampar al voltant de la una de la matinada de diumenge, quan van detectar un vehicle que circulava sense dur encesos els llums reglamentaris. En aturar la conductora, van constatar que presentava símptomes d’anar sota els efectes de l’alcohol, moment en què li van practicar la prova. Aquesta va donar un resultat tres vegades superior al permès. Quan els agents van tramitar la denúncia, també van comprovar que havia perdut tots els punts del permís de circulació.

En una altra actuació, la policia de Vilafranca va enxampar un conductor que també superava en escreix límit d’alcohol permès. Va ser diumenge al voltant de les 8.30 h, quan van observar un home circulant amb el seu vehicle per un carrer cèntric molt a prop de la vorera i fent un soroll susceptible d’estar relacionat amb una avaria.

En aturar-lo, el conductor, que havia intentat canviar de seient, mostrava indicis d’estar sota els efectes de l’alcohol. Un cop realitzada la prova ‘in situ’ i posteriorment a la prefectura de la Policia Local, l’home va donar positiu triplicant la taxa màxima.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No