Ocupació

La Policia Local de Vilafranca del Penedès evita l'ocupació il·legal d'un habitatge

Uns veïns van alertar que dos homes havien accedit al pis per la finestra

ACN Vilafranca del Penedès 17-08-2019 9:18 Lectures 3346
Imatge del carrer Oviedo de Vilafranca del Penedès. Google Maps

Imatge del carrer Oviedo de Vilafranca del Penedès. Google Maps

La Policia Local de Vilafranca del Penedès va evitar la matinada de dimarts passat que es produís una ocupació il·legal d'un pis situat al carrer Oviedo. Els fets van tenir lloc als volts de dos quarts de quatre de la matinada quan, desprès de rebre la trucada d'uns veïns alertant que dos homes estaven intentant accedir al domicili per una finestra, els agents s'hi van dirigir. Un cop allà van constatar que els dos homes ja eren a dins i com que ningú els va obrir quan van trucar a la porta van accedir a l'habitatge per la mateixa finestra. Un cop a dins van identificar els dos individus, que no van poder acreditar ni propietat ni contracte de lloguer del pis.

Els agents van informar els homes que serien investigats per un presumpte delicte d'usurpació d'immoble i els van convidar a abandonar l’immoble. La Policia Local va avisar el propietari del pis, que se’n va fer càrrec.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No