Estrebades

Detingut a Vilafranca per dos delictes de robatori amb violència i un furt

Els agents policials van localitzar a la plaça Penedès un jove que coincidia amb la descripció facilitada per les dues víctimes de l'estrebada

Redacció Vilafranca del Penedès 21-08-2019 9:52 Lectures 4268

La Policia Local de Vilafranca va detenir el passat dimecres 14 d’agost a la nit, un jove com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i un delicte de furt. Passades les 23 hores, es va rebre una trucada a la Sala de Coordinació Operativa policial d’una persona que va rebre una forta estrebada de la bossa de mà quan es disposava a entrar al portal de casa seva. Es va donar avís a les patrulles per a la localització de la persona descrita, i durant el servei es va detectar a la zona un grup de persones atenent una persona gran, víctima també de robatori de la bossa de mà. La dona era a terra i requeria atenció mèdica per les ferides provocades durant una caiguda per l’estrebada rebuda per a la sostracció de la bossa de mà.

Els agents policials van localitzar a la plaça Penedès un jove que coincidia amb la descripció facilitada per les dues víctimes i va procedir a la seva identificació i escorcoll, trobant en la seva possessió una cartera amb documentació, diners en efectiu i dos telèfons mòbils. L’home va ser detingut i traslladat a les dependències de la Policia Local.

Les víctimes dels fets van resultar ferides i van requerir atenció mèdica. Una de les persones va patir una fractura de l’húmer i l’altra va haver de ser atesa per una contusió cranial.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No