Accident de trànsit

Un camió va envestir el cotxe en què viatjaven les dues persones mortes en l'accident de Piera

Les víctimes són dos veïns de la Torre de Claramunt

ACN Piera 28-08-2019 9:38 Lectures 3110
Imatge general de la B-224 a Piera. Google Maps

Imatge general de la B-224 a Piera. Google Maps

Un camió va envestir el cotxe en què viatjaven les dues persones que dimarts a la tarda van morir en un accident de trànsit a la B-224 a Piera, al quilòmetre 12,3. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, les dues víctimes són dos veïns de la Torre de Claramunt: la conductora, H.L.S., de 66 anys, i l'acompanyant, F.S.R., un home de 79. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 17.12 hores i van activar quatre patrulles. També es van desplaçar dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquestes ja són 116 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No