Curs 2019/20

Llorenç del Penedès realitza millores al CEIP Les Cometes durant els mesos d’estiu

Des de l’AMPA i la Direcció del Centre van posar de manifest la necessitat de pintar les instal.lacions durant les reunions que regularment mantenen amb l’Ajuntament

Redacció Llorenç del Penedès 05-09-2019 21:00 Lectures 3057
Llorenç del Penedès realitza millores al CEIP Les Cometes durant els mesos d’estiu. Ajt Llorenç del Penedès

Llorenç del Penedès realitza millores al CEIP Les Cometes durant els mesos d’estiu. Ajt Llorenç del Penedès

Aprofitant l’aturada de l’activitat escolar durant les vacances d’estiu, l’Ajuntament de Llorenç del Penedès ha procedit a pintar la part vella del CEIP Les Cometes ubicat a la població. Des de l’AMPA i la Direcció del Centre van posar de manifest la necessitat de pintar les instal.lacions durant les reunions que regularment mantenen amb l’Ajuntament.

Després de la sol·licitud rebuda, es va arribar a l’acord de pintar el centre educatiu en diferents fases, que es correspondran amb les vacances estivals, per tal de realitzar tot un seguit de millores.

Finalment, durant els mesos de juliol, agost i principis de setembre, s’estan duent a terme els treballs per part de l’empresa Reformes Integrals, adjudicatària d’aquest contracte, i que acabaran abans de l’inici de l’activitat escolar. El cost total d’aquesta fase és de 23.187,2€ (IVA inclòs).

A més, s’han realitzat varis informes que s’estan valorant des del Departament d’Ensenyament, per fer millores en altres zones del CEIP en un futur. 

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres