Accident mortal

Mor un veí de Segur de Calafell fent barranquisme al Pirineu francès

El jove, de 37 anys, ha caigut d'una alçada de 20 metres en un ràpel a l'avenc de l'Enfer, a l'Alta Garona

ACN Calafell 08-09-2019 15:00 Lectures 4165
Casaus de Larbost. EIX

Casaus de Larbost. EIX

Un veí de Segur de Calafell de 37 anys va morir ahir dissabte després d'accidentar-se mentre feia barranquisme al Pirineu francès. El jove, Isaac Astilleros, va caure d'una alçada de 20 metres en un ràpel a l'avenc de l'Enfer, dins el terme municipal de Casaus de Larbost, a l'Alta Garona. La víctima es trobava amb una colla d'amics fent aquest conegut barranc –reservat a gent experimentada- quan se sospita que li haurien pogut fallar les cordes mentre feia el ràpel. Els equips mèdics francesos desplaçats al lloc de l'accident no van poder fer res per salvar-li la vida. L'Ajuntament de Calafell ha expressat el seu condol i el de la ciutadania a la família i als amics de l'Isaac, que regentava un negoci d'aluminis a la població del Baix Penedès.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No