Policia local

Dos detinguts a Vilanova per dos casos de violència masclista contra les seves parelles

Una de les víctimes va haver de ser atesa a l'hospital de Vilnaova per ferides a les mans durant una discusió al domicili familiar

Redacció Vilanova i la Geltrú 12-09-2019 8:40 Lectures 4509
Dos detinguts a Vilanova per dos casos de violència masclista contra les seves parelles. Policia local de Vilanova

Dos detinguts a Vilanova per dos casos de violència masclista contra les seves parelles. Policia local de Vilanova

La Policia Local va detenir la passada setmaan dos homes per dos presumptes delictes de violència de gènere. La primera detenció es va produir la tarda del divendres dia 6 al carrer de Josep Coroleu. Es tracta d'un home que havia agredit la seva parella durant una discussió dins el seu domicili, provocant-li ferides a les mans. Segons l'atestat policial, el detingut va fugir de casa en veure que s'acostava el vehicle policial, però va ser localitzat pot després per una patrulla. La víctima, que es va negar a identificar i denunciar el seu agressor, va ser atesa a l'hospital de Sant Antoni.

La segona detenció es va produir la matinada del dissabte dia 7, en un domicili de l'avinguda de Jaume Balmes. Es tracta d'un home que havia estat denunciat hores abans per la seva parella per un presumpte delicte de violència de gènere, i estava intentant accedint al domicili de la seva víctima. La dona va requerir la presència dels agents que van procedir a la seva detenció.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No