Festival internacional

Tot a punt al Vendrell per la novena edició del festival Cultura Urbana

La jornada estarà dinamitzada pels populars Jandro i Keor i el Dj Vientiane

Redacció El Vendrell 25-09-2019 13:27 Lectures 2420
Tot a punt al Vendrell per la novena edició del festival Cultura Urbana. Ajuntament del Vendrell

Tot a punt al Vendrell per la novena edició del festival Cultura Urbana. Ajuntament del Vendrell

El festival Cultura Urbana el Vendrell celebra aquest proper dissabte 28 de setembre la seva 9a edició. Un any més s’organitza aquesta trobada internacional, que tindrà unes 24 persones participants procedents d’altres països, sobre uns 50 inscrits. S’espera que aquest nombe s’incrementi i que enguany sigui l’edició amb més participació.

Com en cada edició, el festival inclourà el tradicional concurs de grafits, que començarà a partir de les 9:30h a l’inici de la via verda del Vendrell.

La resta d’actes de la jornada tindran lloc a la tarda, a la plaça Nova. A partir de les 15:30 h s’hi faran les competicions de Break Dance: l’Open 1VS1 (classificació per la competició internacional dels Estats Units), la BGIRLS 1VS1 (modalitat femenina) i la KIDS 1VS1 (infantil). I a partir de les 20 h, es farà la clàssica “batalla de galls” MC Battle.

La jornada estarà dinamitzada pels populars Jandro i Keor i el Dj Vientiane. El Cultura Urbana del Vendrell, una de les activitats destacades de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament del Vendrell, és un esdeveniment plenament consolidat que ja forma part del calendari europeu d’aquest moviment.  

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No