Discapacitat Visual

Impulsen una campanya per donar a conèixer i comprendre les persones amb baixa visió

Creen un distintiu que permetrà que aquestes persones siguin reconegudes

L'Associació de Retina de Catalunya i l'Associació Discapacitat Visual Catalunya B1 + B2 + B3 han impulsat una campanya per donar a conèixer i comprendre les persones amb baixa visió, millorant així la seva interacció social. Per fer-ho, han creat un distintiu que permetrà que les persones amb baixa visió siguin reconegudes i s'evitin així interpretacions errònies a causa de la seva visió reduida, que és un grau menor que la ceguesa i que ara per ara no té cura. Aquesta condició visual comporta, per exemple, no saludar una persona coneguda, no apartar-se, caminar molt a poc a poc, ensopegar, xocar amb objectes al carrer o persones o no trobar portes d'accés o de sortida. Més d'un milió de persones pateixen baixa visió a l'Estat.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!