Accident de trànsit

El 13% de les víctimes mortals o greus per accident de trànsit aquest any no portaven el cinturó

Trànsit inicia una campanya per controlar l'ús dels sistemes de seguretat passiva

ACN Barcelona 30-09-2019 9:51 Lectures 1535
El 13% de les víctimes mortals o greus per accident de trànsit aquest any no portaven el cinturó. Trànsit

El 13% de les víctimes mortals o greus per accident de trànsit aquest any no portaven el cinturó. Trànsit

El 13% de les víctimes mortals o greus per accident de trànsit aquest any no portaven el cinturó de seguretat posat. El Servei Català de Trànsit coordina aquesta setmana amb els Mossos d'Esquadra i la Policia Local una campanya per controlar l'ús dels sistemes de seguretat passiva, és a dir, el cinturó, el casc i les cadiretes infantils. Dels 7 menors morts o ferits greus aquest any, 4 no anaven en cadireta. Pel que fa al casc, el 6,7% dels motoristes o ciclistes no el duien. Aquesta és la campanya número 14 de les 17 que Trànsit té previstes aquest 2019, i la segona centrada en l'ús dels sistemes de seguretat passiva. Durant la primera, que va ser al gener, es van imposar 1.397 denúncies. El 2018 es van cursar 3.334 denúncies.

No utilitzar els dispositius de seguretat passiva o fer-ho de manera incorrecta agreuja les conseqüències d'un accident. És, juntament amb la velocitat i la conducció sota els efectes de l’alcohol i altres drogues, una de les principals causes de lesions derivades dels accidents de trànsit. Trànsit també recorda la necessitat de cordar-se el cinturó als autocars.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré