Grafit i break

El Vendrell es reivindica com a capital de la Cultura Urbana

Un total de 15 inscrits vinguts de diferents parts de Catalunya van prendre part en aquesta prova artística

Redacció El Vendrell 30-09-2019 13:53 Lectures 1914
El Vendrell es reivindica com a capital de la Cultura Urbana. Ajuntament del Vendrell

El Vendrell es reivindica com a capital de la Cultura Urbana. Ajuntament del Vendrell

La novena edició de Cultura Urbana ja és història i un dels seus testimonis es troba en forma de grafit a l’inici de la via verda des del nucli del Vendrell.

La Jornada de Cultura Urbana va començar a les nou del matí amb el concurs de grafits en un mur de la via verda que connecta el nucli del Vendrell amb els nuclis marítims. Un total de 15 inscrits vinguts de diferents parts de Catalunya van prendre part en aquesta prova artística. Hi havia dues categories: la de dibuix, que va guanyar Mario Catalán “Lough” de Barcelona seguit d’Adrià Canet “DobleAArt” de Collbató; i la de signatura, de la qual el premi se’l va emportar Rossend Suau “Sendo” de Calafell.

A la tarda va ser el torn de la competició de  break on van prendre part més de 100 persones en les diferents categories. Pel que fa els Bkids, el guanyador va ser Lil Gold de Sabadell seguit per Magic One de Londres, que va quedar finalista. El primer premi donava pas a participar en una competició a nivell espanyol on hi prenen part els millors del país. En la categoria femenina de Bgirls, la francesa Audrey es va emportar el trofeu seguida de la barcelonina Sofi. Aquest premi li obra la porta a la guanyadora de poder competir en un concurs a nivell europeu que se celebra a la ciutat alemanya de Leipzig. Pel que fa els Bboys Open, el finalista va ser el rus A. D. Precedit i el primer premi va ser el saragossà Guille, que tindrà l’oportunitat de participar d’una competició a nivell mundial en la ciutat nord-americana  de Sacramento.

La vetllada es va cloure amb  el torn de les batalles de galls amb una participació de més 30 mc’s amb una gran rivalitat entre els primers. El guanyador va ser el reusenc Husky seguit del vendrellenc Nay. 

Aquesta edició ha estat la que ha tingut més participants de les 9 que s’han fet i amb un ventall més ampli de participants de fora de les nostres fronteres. El regidor de Joventut, Rubén Gràcia, ha destacat que “es tracta d’una jornada que ja és referència a nivell mundial i que serveix per demostrar que al Vendrell i comarca hi ha moltes persones que segueixen aquest modalitat artística contemporània que cada dia està més present en la nostra societat”.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No