Festa patronal

Pere Regull, a la festa de la policia local: "Sou un dels pilars de l’administració, de l’estat de dret i de la democràcia"

Dimecres passat es va celebrar a l’Auditori Municipal de Vilafranca la Diada Patronal de la Policia Local on es van donar distincions a agents que han destacat per les seves intervencions

Redacció Vilafranca del Penedès 09-10-2019 12:25 Lectures 1676
La Policia Local de Vilafranca celebra la seva festa patronal. Ajuntament de Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca celebra la seva festa patronal. Ajuntament de Vilafranca

Dimecres passat es va celebrar a l’Auditori Municipal de Vilafranca la Diada Patronal de la Policia Local, amb presència del l’alcalde Pere Regull, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, i d’altres regidors del Consistori Municipal, així com agents del cos policial encapçalats pel seu cap Albert Romero, i altres membres de cossos de seguretat i d’emergències.

Durant l’acte, que va comptar amb l’actuació de la coral del Centre Excursionista del Peneès i va estar amenitzat per un monologuista, es van donar distincions a persones que durant aquest any han col·laborat en actuacions de la Policia Local i a agents policials que han destacat per les seves intervencions meritòries.

El parlament de l’alcalde Pere Regull va cloure l’acte, destacant que “fer de policia al segle XXI és una tasca complicada. Sou un dels pilars de l’administració, de l’estat de dret i de la democràcia. La meva felicitació en nom del poble de Vilafranca per la feina que feu les 24h del dia, 365 dies l’any”.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No