Dia Internacional contra el Càncer de Mama

La Marinada organitza una jornada solidària a Vilanova per sensibilitzar i informar sobre el càncer de mama

Hi haurà un punt de recollida de cabells per a totes aquelles persones que desitgin portar els seus cabells

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-10-2019 9:25 Lectures 1916
La Marinada organitza una jornada solidària a Vilanova per sensibilitzar i informar sobre el càncer de mama. EIX

La Marinada organitza una jornada solidària a Vilanova per sensibilitzar i informar sobre el càncer de mama. EIX

Amb motiu del Dia Internacional contra el càncer de mama, el proper 19 d'octubre, l'associació vilanovina Marinada posa en marxa una campanya de sensibilització social i d'informació dels seus serveis en referència a aquesta malaltia. El 19 d'octubre es desenvoluparà a la plaça de les Neus una jornada commemorativa i solidària: Moute contra el càncer de mama. En aquest acte han comptat amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, col·laboradors i voluntaris que fan possible el seu desenvolupament.

Activitats com el ioga, el concert de bols tibetans, les danses de l'Índia, dansa moderna, el taller de perruques, entre altres coses, es portaran a terme el proper dissabte. Com és sabut, l'activitat física per a les persones que pateixen aquesta malaltia o segueixen un tractament oncològic és molt important i és per aquest motiu que han volgut apropar a la població aquesta jornada d'activitats en el Dia Internacional contra el Càncer de Mama.

A més d'aquestes activitats, hi haurà un punt de recollida de cabells per a totes aquelles persones que desitgin portar els seus cabells i donar-los durant l'esdeveniment. Un dels objectius al llarg de l´any era renovar el banc de perruques de Marinada perquè estava molt deteriorat. Al llarg de l´any, Marinada i Dream Communication, s´ha fet una campanya de recollida de cabells on van rebre cabell de moltes donants de la comarca, de fora de la comarca i de l´estranger. Actualment el banc de perruques s´ha renovat en 17 noves perruques. Aquest servei de préstec de perruques és un servei totalment gratuït per a les dones que pateixen càncer i que ho sol·liciten. Tots els assistents podran participar en les activitats, adquirir el llaç de Marinada i contribuir solidàriament a la causa. Els beneficis es destinaran als projectes que té l'associació, a implantar de nous i ajudaran a fer més efectiva la seva tasca.

Marinada és un grup d'autoajuda de dones que pateixen o han patit càncer de mama de la comarca del Garraf. Va iniciar l'activitat en 2005 i des de llavors ha mantingut una presència continuada a la ciutat de Vilanova i la Geltrú, donant suport a dones de tota la comarca.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No