Alerta al Penedès

Reobertes l'AP-7 i la N-340 a Santa Margarida i els Monjos després de dues hores tallades per una fuita d'etilè

També s'ha evacuat un polígon industrial per precaució

ACN Santa Margarida i dels Monjos 10-10-2019 21:24 Lectures 2121
Reobertes l'AP-7 i la N-340 a Santa Margarida i els Monjos després de dues hores tallades per una fuita d'etilè. ACN

Reobertes l'AP-7 i la N-340 a Santa Margarida i els Monjos després de dues hores tallades per una fuita d'etilè. ACN

L'autopista AP-7 (en sentit nord) i la carretera N-340 s'han reobert al seu pas per Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès) cap a un quart de vuit del vespre d'aquest dijous després d'haver estat tallades més de dues hores per una fuita en una canonada d'etilè. Ambdues vies s'han tallat a la confluència de Santa Margarida amb Castellví de la Marca i Banyeres del Penedès (tots tres a l'Alt Penedès). A banda, s'ha ordenat el desallotjament preventiu del polígon industrial Casa Nova de Santa Margarida. Protecció Civil ha activat el Pla d'Emergència Exterior del Sector Químic de Catalunya (Plaseqcat). Els Bombers han establert un perímetre de seguretat de 200 metres a l'entorn de la fuita i han supervisat que no hi hagués acumulacions pernicioses de gas.

L'empresa propietària de la canonada d'etilè ha "sectoritzat" el tub i ha augmentat el consum per minimitzar la fuita. En un principi s'havia anunciat que es desplaçaria una torxa de seguretat mòbil a la zona per cremar el producte restant, però finalment s'ha optat per cremar-lo des dels dos extrems del tub. Concretament des de Repsol a la Pobla de Mafumet i des de Inovyn a Martorell.

D'altra banda, Protecció Civil ha anunciat poc després de dos quarts de vuit del vespre que els treballadors que havien estat evacuats de manera preventiva del polígon industrial Casa Nova de Santa Margarida ja havien retornat als seus llocs de feina.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No