Sentència 1-O

El cap dels Mossos envia una carta al cos abans de la sentència: "Complirem les ordres de jutges i fiscals"

Sallent demana als agents que facin confiança en les decisions de la cúpula ja que els propers dies es publicarà molta informació interessada

ACN Barcelona 12-10-2019 10:36 Lectures 2472
Eduard Sallent, nou cap dels Mossos d'Esquadra en substitució de Miquel Esquius, el 3 de juny del 2019. ACN

Eduard Sallent, nou cap dels Mossos d'Esquadra en substitució de Miquel Esquius, el 3 de juny del 2019. ACN

El cap dels Mossos d'Esquadra, Eduard Sallent, ha enviat una carta al cos abans de la sentència del judici del procés i davant l'escenari de "mobilitzacions massives" de la ciutadania com a resposta. "Com sempre fem, aquests dies els mossos garantirem l'ordre públic, els drets de totes les persones i donarem compliment en tot moment a les ordres que ens puguin donar jutges i fiscals", ha recalcat Sallent en la missiva. "Per fer-ho hem dissenyat un dispositiu per a tot Catalunya en què col·laborarà activament el Cuerpo Nacional de Policía i la Guardia Civil", ha precisat el cap dels Mossos d'Esquadra, que ha demanat als agents que facin confiança en les decisions de la cúpula ja que els propers dies "es publicarà molta informació interessada d'uns i altres sobre allò que fem i farem". En paral·lel, la carta anuncia que s'ha fet un plantejament progressiu en els horaris del cos que vol afectar el mínim la jornada: "La voluntat és afectar les vostres condicions de treball només quan sigui necessari i les unitats que calguin".

"Som conscients de l'esforç que hem de fer davant d'aquestes circumstàncies i us agraïm l'elevat compromís i professionalitat que hem pogut copsar en les trobades que hem mantingut amb vosaltres", s'insisteix en la missiva enviada per Sallent a tot el cos de Mossos d'Esquadra. "Us agraeixo l'esforç que heu fet fins ara i el que fareu els propers dies. Sé que ho farem bé i que complirem la nostra comesa", finalitza el cap dels Mossos, que el passat 3 de juny va assumir el càrrec en substitució de Miquel Esquius.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No