Foc en un habitatge

Un incendi calcina totalment un habitatge a la plaça Catalunya de Vilanova

No hi ha hagut ferits, però alguns veïns de l'immoble han hagut de quedar-se confinats i finalment han estat rescatats pels bombers a través de finestres i balcons

Redacció Vilanova i la Geltrú 17-10-2019 21:44 Lectures 11010
Un incendi calcina totalment un habitatge a la plaça Catalunya de Vilanova. EIX

Un incendi calcina totalment un habitatge a la plaça Catalunya de Vilanova. EIX

Un incendi ha calcinat totalment un habitatge a la plaça Catalunya de Vilanova i la Geltrú aquest dijous poc després de les cinc de la tarda.  Segons han informat els bombers, no hi ha hagut ferits, però alguns veïns de l'immoble, entre els quals hi havia menors d'edat, han hagut de quedar-se confinats a l'interior dels seus habitatges per la virulència de l'incendi i finalment han estat rescatats a través de finestres i balcons.

Segons ha informat l'Ajuntament de Vilanova, el foc s'ha iniciat per un curt circuit en el primer pis d'un edifici d'habitatges. Estaven posant un pany a l'habitació i la màquina trepant ha causat l'incendi. Segons han informat els bombers, l'habitatge ha quedat totalment destruït pel foc i el pis superior ha quedat afectat pel fum. 

Les asseguradores s'han fet càrrec del reallotjament de tot l'immoble, format per sis pisos per planta i cinc pisos d'alçada. Segons les primeres comprovacions, l'estructura de l'edifici ha quedat afectada per l'incendi.

L'incendi ha mobilitzat sis dotacions dels bombers, així com a efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques i la policia local. 

Un incendi calcina totalment un habitatge a la plaça Catalunya de Vilanova Un incendi calcina totalment un habitatge a la plaça Catalunya de Vilanova Un incendi calcina totalment un habitatge a la plaça Catalunya de Vilanova Un incendi calcina totalment un habitatge a la plaça Catalunya de Vilanova
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament