Sentència 1-O

Batalla campal a la zona de la Via Laietana amb diverses barricades de foc

Els Mossos adverteixen de vandalisme molt greu i importants desordres públics

ACN Barcelona 18-10-2019 20:00 Lectures 3695
Barricades de foc a Via Laietana durant les protestes del 18-O. ACN

Barricades de foc a Via Laietana durant les protestes del 18-O. ACN

Tensió molt elevada a la zona de la Via Laietana i Urquinaona, que s'ha convertit aquest divendres de vaga general en una nova batalla campal. Hi ha desenes de barricades amb foc, i els manifestants fan llançaments massius de pedres i boles d'acer a la línia policial, que lidera la Policia Nacional, segons han informat els Mossos d'Esquadra. A més, hi ha també manifestants que tallen amb una serra les senyals de trànsit. Els Mossos informen que es tracta d'un "grup molt nombrós de violents" que fan "greus aldarulls", amb actes de vandalisme generalitzats i importants desordres públics. L'ACN ha pogut constatar que la Policia Nacional s'han llençat gasos per dispersar els manifestants, amb molta gent amb picors als nas i la gola.

Els Mossos han recomanat que, per seguretat, la gent no s'acosti a la zona de Via Laietana ni de Plaça Urquinaona.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres