Equipaments

S'amplia l'skate park de Can Dori, a Canyelles

S'hi ha instal·lat un nou mòdul i una nova barana que permet als joves fer nous moviments i acrobàcies

Redacció Canyelles 20-10-2019 20:16 Lectures 3435

Arxivat a:

S'amplia l'skate park de Can Dori, a Canyelles. Ajuntament de Canyelles

S'amplia l'skate park de Can Dori, a Canyelles. Ajuntament de Canyelles

Aquesta setmana s'han estat instal·lant noves peces a l'skate park de Can Dori. S'hi ha instal·lat un nou mòdul i una nova barana que permet als joves fer nous moviments i acrobàcies. A l'skate park els joves de Canyelles poden practicar diferents modalitats com patins, scooter, skate o bmx.

Des de la seva instal·lació al parc de Can Dori, aquesta instal·lació és molt utilitzada entre els joves. Amb aquestes noves peces s'amplia el parc i també es reordena el recinte, incloent-hi també l'àrea de futbol i bàsquet. L'objectiu és permetre desenvolupar aquestes activitats amb més comoditat.

La posada en marxa d’aquestes instal•lacions, l'octubre del 2017, es van fer amb  la voluntat que els joves puguin ocupar el seu temps d’esbarjo amb activitats esportives a l’aire lliure, assegurava l'alcaldessa Rosa Huguet.

La instal•lació d’aquests nous equipaments esportius per a joves s’han impulsat des de les àrees de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Canyelles en col•laboració amb els joves del municipis que integren el Moviment Jove de Canyelles.

Per als més petits, a més, hi ha un kid park, al lateral de la Sala Multicultural, amb peces adaptades per a infants de 4 a 8 anys.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No