Fortes ventades

Tallen el passeig marítim de Calafell pel perill de caiguda d'una bastida de cinc pisos

Bombers i policia local treballen a l'edifici per assegurar l'estructura

Redacció Calafell 22-10-2019 16:01 Lectures 2646
Tallen el passeig marítim de Calafell pel perill de caiguda d'una bastida de cinc pisos. Ajuntament de Calafell

Tallen el passeig marítim de Calafell pel perill de caiguda d'una bastida de cinc pisos. Ajuntament de Calafell

La policia local de Calafell i els bombers han tallat aquest dimarts a primera hora de la tarda la circulació al passeig Marítim de Segur de Calafell pel perill de caiguda d'una bastida de cinc pisos. Segons ha informat l'Ajuntament, l'estructura esta ubicada a l’altura del número 265, entre els carrers Manzanares i Miño, i sembla que el fort vent l'ha malmès.

Protecció Civil de la Generalitat manté l’alerta del Pla Especial d’Emergències per Inundacions de Catalunya INUNCAT pel temporal de pluges, vent i mala mar que ja està afectant Catalunya de manera generalitzada. El Servei Meteorològic de Catalunya SMC preveu que la llevantada avanci de mar a terra i de sud-est a nord-oest i que escombri el país en diferents tongades de precipitacions.

Davant d’aquest episodi de precipitacions, Protecció Civil de la Generalitat aconsella no aparcar el vehicle en zones inundables ni torrents secs, i no intentar travessar-hi ni a peu ni amb el vehicle perquè, encara que semblin portar poc cabal, aquest es pot incrementar de forma sobtada. Es demana també fer cas de la senyalització de prohibició del pas en aquelles vies, camins i zones inundades afectades per les pluges, per evitar incidències que es poden prevenir. No baixeu als baixos o garatges inundats, en cap cas.

Es demana a la ciutadania que en la mesura del possible avanci aquesta tarda i vespre el retorn en vehicle per evitar les hores en que el front serà més intens i que es limiti al màxim la mobilitat de matinada, evitant especialment els moviments per la xarxa secundària, on la proximitat de rieres i rius pot provocar la inundació de calçades. Demà pel matí, abans d’iniciar els desplaçaments a llocs de treball i escoles, cal consultar la situació meteorològica i la última actualització de l’estat de les vies a través del Servei Català de Trànsit.

Tallen el passeig marítim de Calafell pel perill de caiguda d'una bastida de cinc pisos
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No