Sentència 1-O

Llibertat provisional pel detingut de l'Anoia acusat de llançar una bengala a un helicòpter dels Mossos

La causa està oberta per un delicte de desordres públics i un d'atemptat a agents de l'autoritat

ACN Santa Margarida de Montbui 23-10-2019 19:06 Lectures 4141
Imatge d'arxiu de l'helicòpter dels Mossos. Mossos d'Esquadra

Imatge d'arxiu de l'helicòpter dels Mossos. Mossos d'Esquadra

El veí de Santa Margarida de Montbuí arrestat per presumptament llençar una bengala contra un helicòpter dels Mossos ha quedat en llibertat provisional després de comparèixer, aquest dimecres, davant del jutjat de guàrdia d'Igualada. Els fets, segons van explicar els Mossos, van tenir lloc durant les protestes de la nit de dimecres a dijous a Barcelona. El jutge ha acordat la llibertat provisional amb compareixences quinzenals en el jutjat. La causa, que s’ha traslladat a Barcelona perquè és on van tenir lloc els fets, està oberta. Se l’acusa d’un delicte de desordres públics i un d'atemptat agents de l'autoritat.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres