Sentència 1-O

Llibertat provisional pel detingut de l'Anoia acusat de llançar una bengala a un helicòpter dels Mossos

La causa està oberta per un delicte de desordres públics i un d'atemptat a agents de l'autoritat

ACN Santa Margarida de Montbui 23-10-2019 19:06 Lectures 4521
Imatge d'arxiu de l'helicòpter dels Mossos. Mossos d'Esquadra

Imatge d'arxiu de l'helicòpter dels Mossos. Mossos d'Esquadra

El veí de Santa Margarida de Montbuí arrestat per presumptament llençar una bengala contra un helicòpter dels Mossos ha quedat en llibertat provisional després de comparèixer, aquest dimecres, davant del jutjat de guàrdia d'Igualada. Els fets, segons van explicar els Mossos, van tenir lloc durant les protestes de la nit de dimecres a dijous a Barcelona. El jutge ha acordat la llibertat provisional amb compareixences quinzenals en el jutjat. La causa, que s’ha traslladat a Barcelona perquè és on van tenir lloc els fets, està oberta. Se l’acusa d’un delicte de desordres públics i un d'atemptat agents de l'autoritat.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No