Desaparició

Troben mort un matrimoni desaparegut diumenge a Sant Jaume dels Domenys

Els Mossos buscaven el Victoriano i la Josefa, que tenien 63 anys i van desaparèixer el 20 d'octubre

Redacció Sant Jaume dels Domenys 23-10-2019 21:51 Lectures 8443
Troben mort un matrimoni desaparegut diumenge a Sant Jaume dels Domenys. Mossos d'Esquadra

Troben mort un matrimoni desaparegut diumenge a Sant Jaume dels Domenys. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han localitzat els cossos sense vida d'un matrimoni de 63 anys que havia desaparegut a Sant Jaume dels Domenys. La policia catalana havia fet pública aquesta tarda la imatge del matrimoni per intentar localitzar-los i alertava que tots dos necessitaven medicació. El Victoriano i la Josefa van desaparèixer el 20 d'octubre.

Segons les primeres informacions, la parella havia sortit d'excursió amb el seu cotxe i no van tornar a casa, fet que va alertar els seus familiars. Aquest dimarts es van localitzar el seu vehicle buit en una zona boscosa d'Aiguaviva i avui la recerca ha donat amb els cossos sense vida del matrimoni, en una zona boscosa de difícil accés a uns 750 metres del seu vehicle. Segons els mossos, els cadàvers no presentaven incidis de violència.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres