Baralla mortal

Tiroteig mortal al carrer Lluís Companys de Segur de Calafell

Segons fonts municipals, el vehicle presumptament usat en la fugida ha estat trobat a Cunit

Redacció Calafell 25-10-2019 22:58 Lectures 18845
Tiroteig mortal al passeig Marítim de Segur de Calafell. Ajuntament de Calafell

Tiroteig mortal al passeig Marítim de Segur de Calafell. Ajuntament de Calafell

Una persona ha mort i una altra de ferida aquest divendres a les nou del vespre en un tiroteig al passeig Marítim de Segur de Calafell. Segons les primeres informacions facilitades per l'Ajuntament de Calafell, el tiroteig mortal s’ha produit al carrer Lluís Companys, cantonada amb el carrer Rin: "Sembla que hi ha hagut una baralla que ha acabat a trets, però les informacions són encara confoses". Els autors dels trets haurien fugit en cotxe i els Mossos d’Esquadra investiguen el succés, on treball la policia local de Calafell i el SEM. Segons confirma l'Ajuntament, el vehicle presumptament usat en la fugida ha estat trobat a Cunit.

Tiroteig mortal al passeig Marítim de Segur de Calafell Tiroteig mortal al passeig Marítim de Segur de Calafell
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No