Sentència 1-O

Llargues cues als jutjats de Vilanova i Vilafranca per les crides a l'autoinculpació d'Òmnium

Òmnium va iniciar fa 10 dies una campanya d'autoinculpacions arreu de Catalunya com a resposta a la sentència de l'1-O

Redacció Vilanova i la Geltrú 07-11-2019 9:40 Lectures 4124
Llargues cues als jutjats de Vilanova i Vilafranca per les crides a l'autoinculpació d'Òmnium. Òmnium Cultural

Llargues cues als jutjats de Vilanova i Vilafranca per les crides a l'autoinculpació d'Òmnium. Òmnium Cultural

Desenes de persones han participat avui i ahir a les crides a l'autoinculpació que han fer les delegacions comarcals d'Òmnium Cultural al Garraf i l'Alt Penedès. Llargues cues a les portes dels jutjats han mostrat el suport de ciutadans anònims als condemnats i el seu rebuig a la sentència de l'1-O. L'entitat va iniciar fa deu dies una campanya d'autoinculpacions i espera que sigui la més "massiva" de la història de Catalunya`: "si s'ha condemnat líders polítics per haver-se manifestat pacíficament el 20-S i votat l'1-O, s'ha d'estendre també a més de dos milions de persones", va declarar Marcel Mauri, d'Òmnium. L'organització assegura que més de 10.000 persones s'han descarregat el formulari per autoinculpar-se des que es va presentar la campanya. Les persones que hi donen suport es descarreguen el formulari d'autoinculpació d'una web, l'omplen i signen i el presenten al jutjat més proper. 

Llargues cues als jutjats de Vilanova i Vilafranca per les crides a l'autoinculpació d'Òmnium
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No