Ocupació

Vilafranca posa en marxa nous cursos de formació professional per a l’ocupació

El CP d’Elaboració de vins i licors tindrà el seu inici el proper mes de desembre

Redacció Vilafranca del Penedès 11-11-2019 20:38 Lectures 1310
Vilafranca posa en marxa nous cursos de formació professional per a l’ocupació. Ajuntament de Vilafranca

Vilafranca posa en marxa nous cursos de formació professional per a l’ocupació. Ajuntament de Vilafranca

El Servei d’Ocupació–La Fassina de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès iniciarà els cursos  de formació professional per l’ocupació del programa de formació d’oferta en àrees prioritàries (FOAP), subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya. S’han aprovat un total de quatre Certificats de Professionalitat: Elaboració de vins i licors, Operacions auxiliars de serveis administratius i generals i dues edicions d’Activitats auxiliars de magatzem. La primera acció formativa, el curs d’Elaboració de vins i licors, té previst començar el proper mes de desembre.

La formació està adreçada a treballadors/es en situació d’atur laboral que estiguin inscrits a les Oficines de Treball del Servei d’Ocupació de Catalunya i que vulguin ampliar les seves competències laborals. Els perfils de candidats i candidates estan determinats per la normativa específica de cada certificat de professionalitat i que es requerirà a tothom que vulgui accedir als cursos.

L’aposta del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Vilafranca és oferir una oferta formativa de qualitat per tal de millorar l’ocupació a la comarca. En la passada edició de cursos s’han format 47 persones repartides en tres Certificats Professionals, de les quals el 80,85% han aconseguit una feina.

Les persones interessades poden contactar amb l’Oficina Municipal de Treball, a la plaça del Penedès, tel. 93 817 24 47, omt@vilafranca.org, o amb el Servei d’Ocupació, a l’av. Catalunya, 22 – La Fassina, tel. 93 817 19 95, ocupacio@vilafranca.org. També poden inscriure’s directament al SOC a través de la web http://ocupacio.vilafranca.cat/tramits.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament