Drogues

Detinguda a Vilafranca una persona que portava 46 dosis d’heroïna preparada per la seva venda

La setmana anterior agents de la Policia Local van fer una detenció en el mateix sentit quan un jove va ser sorprès a la plaça del Pedró amb diverses bossetes de diverses substancies

Redacció Vilafranca del Penedès 12-11-2019 8:57 Lectures 1728

Dijous passat al voltant de les 12.40h, els agents de l’àrea de proximitat de la Policia Local van detenir un individu que duia al damunt fins a 46 dosis d’heroïna. Els agents estaven fent unes comprovacions pròpies de la seva tasca al carrer Mas i Jornet quan van observar un home que, en veure’ls, va abandonar precipitadament el lloc.

Els agents van seguir-lo i van poder observar com entrava en un establiment proper. En ser requerit per que sortís de l’establiment, l’home es mostrava nerviós i intentava amagar una bossa entre la roba.

En revisar aquesta bossa els agents van trobar 46 dosis preparades per la seva venda i 180 euros en efectiu que portava aquesta persona al damunt. Per aquest motiu es va procedir a la seva detenció per un delicte contra la salut pública.

La setmana anterior agents de la Policia Local van fer una detenció en el mateix sentit quan un jove va ser sorprès a la plaça del Pedró amb diverses bossetes de diverses substancies: 6 embolcalls de haixix, 24 embolcalls de marihuana i 14 de cocaïna preparats per la seva distribució.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No