Nova etapa

La inspectora Rosa Gubianes deixa la direcció de l’Àrea Bàsica Policial del Garraf

Es farà càrrec d'un nou projecte com a cap de la Unitat d’Igualtat i Equitat dels Mossos d'Esquadra

Redacció Vilanova i la Geltrú 13-11-2019 11:51 Lectures 2212

La inspectora dels Mossos d'Esquadra Rosa Gubianes deixa la direcció de l’Àrea Bàsica Policial del Garraf. Gubianes s'ha acomiadat avui del càrrec, que assumia des de fa 12 anys i des de l’inici del desplegament de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra a la comarca del Garraf.

Ara Gubianes es farà càrrec d'un nou projecte com a cap de la Unitat d’Igualtat i Equitat de la PGME: "em fa tenir sentiments contradictoris, per una banda la tristesa de deixar la comarca del Garraf que ja formarà part de la meva vida i per una altra, la il·lusió d’un nou destí amb uns objectius pels que sempre m’he sentit molt motivada". En una carta de comiat, Rosa Gubianes ha volgut agrair a les entitats del territori "la seva predisposició i col·laboració".

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament