Miramar

Una delegació del consulat britànic visitarà Sitges per resoldre els dubtes del Brexit

L’equip del consulat britànic atendrà el 21 de novembre ciutadans britànics residents a Sitges per resoldre preguntes i dubtes relacionats amb el Brexit

Redacció Sitges 14-11-2019 15:52 Lectures 939

Arxivat a:

Plenari de l'Eurocambra durant la votació de la resolució del Brexit, a Estrasburg el 18 de setembre del 2019. ACN

Plenari de l'Eurocambra durant la votació de la resolució del Brexit, a Estrasburg el 18 de setembre del 2019. ACN

L’equip del consulat britànic visitarà Sitges el proper 21 de novembre per atendre les persones angleses residents a la vila, que vulguin fer consultes i preguntes sobre el Brexit i les seves conseqüències. Les visites s’atendran al llarg del matí de 10 a 13 hores al Centre Cultural Miramar (carrer Davallada, 12).

El Regne Unit celebrarà eleccions anticipades el 12 de desembre abans de la sortida de la Unió Europea, ajornada al 31 de gener.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web: https://www.gov.uk/government/news/information-and-events-for-british-citizens-in-spain.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres