Incendi

Una persona resulta ferida per un incendi en una estufa de butà a Vilanova

Ha estat traslladada a l'hospital de Sant Camil amb ferides de caràcter lleu

Redacció Vilanova i la Geltrú 15-11-2019 9:13 Lectures 4625

Els bombers han extingit aquest dimecres al migdia un incendi en un inmoble del carrer Xoriguer, on es troba un centre d'estudis. Segons els testimonis, un incendi en una estufa de butà ha ocasionat l'incendi, que ha causat un ferit i que ha mobilitzat dues dotacions dels bombers i efectius de la policia local de Vilanova. La persona ferida és una dona que ha hagut de ser traslladada a l'hospita de Sant Camil amb cremades de caràcter lleu.

Arran d'aquest ensurt amb una estufa de butà, els bombers recorden la necessitat de revisar el bon estat dels aparells o sistemes de calefacció ara que ha arribat la primera onada de fred de la temporada.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres