Accident mortal

Mor un home de 64 anys mentre treballava en una finca particular a Olivella

La víctima ha caigut quan podava un pi

ACN Olivella 16-11-2019 21:46 Lectures 4424

Un home de 64 anys ha mort aquest dissabte al migdia mentre treballava en una finca particular a Olivella. La víctima, que era treballador d'una empresa de materials per a la construcció, ha patit una caiguda quan estava podant un pi cap a dos quarts de tres del migdia. Agents dels Mossos de la comissaria de Vilanova han rebut un avís i s'hi ha desplaçat tres dotacions del cos de policies i cinc de Bombers, així com personal del SEM, que han certificat la mort del treballador. La Unitat d'Investigació de la comissaria de Vilanova ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia número 5.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Acaba l'any i administracions i empreses concessionàries revisen les tarifes, el que s'acostuma a traduir en un increment de preus per al nou any.

Quin mitjà de transport utilitzes per desplaçar-te a diari a la feina o a estudiar?

Tren
Autobús
cotxe
bicicleta
a peu
Motocicleta
Altres