Foc en un àtic

Incendi mortal en un habitatge de Sitges

El foc va cremar totalment el menjador d’un àtic del carrer de la Bòbila

Redacció Sitges 17-11-2019 11:39 Lectures 4533

Arxivat a:

Imatge general del carrer de la Bòvila de Sitges. Google Maps

Imatge general del carrer de la Bòvila de Sitges. Google Maps

Els Bombers de la Generalitat vam rebre anit, a les 22.26 hores, l’avís d’un incendi d’habitatge a Sitges. El foc va cremar totalment el menjador d’un pis (l’àtic del carrer de la Bòbila, número 6). A l’interior de l’immoble es va localitzar el cos d’una persona sense vida, la identitat de la qual encara està per determinar.

En les tasques d’extinció, que es van dur a terme en una hora, hi van participar quatre dotacions. Els efectius dels Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació i de les diligències judicials.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No