Robatori

La Policia Local de Vilafranca deté un home buscat per diversos robatoris amb violència

Es dona la circumstància que totes les víctimes dels seus robatoris violents eren menors d’edat

Redacció Vilafranca del Penedès 18-11-2019 18:23 Lectures 1711

Al voltant de les 9.30h del passat dissabte 16 de novembre la Policia Local de Vilafranca va rebre una trucada informant que hi havia un home encaputxat a l’interior d’un turisme estacionat al c/ Cortina.

Dues patrulles de la Policia Local es van presentar al lloc immediatament i van identificar l’home trobant-li, entre d’altres coses, sis telèfon mòbils procedents de diversos robatoris comesos amb violència a diferents ciutats (Cornellà de Llobregat, Sant Sadurní d’Anoia, Gelida, etc.). També se li va intervenir una arma blanca que portava a l’interior del vehicle.

Es dona la circumstància que tots els robatoris violents denunciats havien estat realitzats a menors d’edat.

Alcoholèmies

En un altre ordre de coses la Policia Local ha denunciat durant el cap de setmana 5 alcoholèmies positives en observar conduccions irregulars. En tres d’aquests cinc casos les alcoholèmies eren tan elevades que es van instruir diligències judicials en ser considerades delictes contra la seguretat viària.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres