Baralla

Ferit d'arma blanca un home a Vilanova durant una baralla al carrer

L'autor de la ganivetada va fugir del lloc dels fets, la plaça Pau Casals

Redacció Vilanova i la Geltrú 26-11-2019 13:18 Lectures 5826
Ferit d'arma blanca un home a Vilanova durant una baralla a la plaça Pau Casals. Google Maps

Ferit d'arma blanca un home a Vilanova durant una baralla a la plaça Pau Casals. Google Maps

Un home ha resultat ferit d'arma blanca aquest dilluns a la tarda durant una baralla al carrer a Vilanova i la Geltrú. Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, es tracta d'una baralla entre rodamóns que va causar ferides de poca gravetat a un dels implicats. De fet, l'autor de la ganivetada va fugir del lloc dels fets en direcció a l'església de Sant Antoni Abat, però els testimonis van poder donar la seva descripció i s'espera que es pugui detenir properament.

Tot i que els talls produïts durant la baralla són de poca profunditat, el ferit va haver de ser traslladat a un centre hospitalari per altres complicacions mèdiques per patologies prèvies. Segons informa la policia local de Vilanova, l'home va ser evacuat en helicòpter a un hospital de Barcelona. L'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques va aterrar a les pistes d'atletisme per recollir el malalt.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres