Foc en un habitatge

Un incendi crema els baixos i part del primer pis d’un edifici abandonat al centre de l’Arboç

No hi va haver cap ferit i els veïns dels edificis adjacents van poder tornar a casa seva al cap d’unes hores

Redacció L'Arboç 28-11-2019 10:59 Lectures 3409
Un incendi crema els baixos i part del primer pis d’un edifici abandonat al centre de l’Arboç. Ajuntament de l'Arboç

Un incendi crema els baixos i part del primer pis d’un edifici abandonat al centre de l’Arboç. Ajuntament de l'Arboç

Aquest dimecres al vespre, cap a les 20h, es va donar l’avís d’un incendi al Carrer Pau Casals número 6 de l’Arboç, un edifici no habitat del centre de la Vila. Ràpidament es van desallotjar els els veïns dels edficis adjacents i es va procedir a apagar l’incendi. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar ràpidament 6 dotacions de bombers, una ambulància i efectius de la policia local. Es tracta d’un edifici no habitat en estat d’abandonament sobre el qual els serveis tècnics municipals ja havien fet diverses ordres d’execució a la propietat des del 2018 per tal de subsanar les deficiències que podien representar un dany o perjudici a tercers i a la seguretat de les persones.

Fins al lloc dels fets s’hi va desplaçar l’alcalde de l’Arboç, Joan Sans, per donar suport als desallotjats i interessar-se per l’afectació als edificis. Els veïns van poder tornar a casa seva al cap de poques hores un cop els bombers van assegurar-se que no hi havia cap afectació. De moment no se saben les causes que van provocar l’incendi. Bombers i efectius de la policia ho estaven analitzant.

Un incendi crema els baixos i part del primer pis d’un edifici abandonat al centre de l’Arboç Un incendi crema els baixos i part del primer pis d’un edifici abandonat al centre de l’Arboç
Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament