Drogues

Dos detinguts a Calafell i Tarragona per vendre droga al carrer

Els Mossos ja van arrestar un dels venedors a principi de mes pel mateix motiu

ACN Calafell 29-11-2019 11:28 Lectures 3290
Imatge de recurs d'una detenció dels Mossos d'Esquadra. Mossos d'Esquadra

Imatge de recurs d'una detenció dels Mossos d'Esquadra. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres dues persones que venien droga al carrer a Tarragona i Calafell. El primer és un veí de Tarragona de 18 anys a qui agents de paisà van enxampar als voltants de la catedral fent una transacció de compravenda de substàncies amb dos homes. Tot i que va intentar fugir, els agents el van poder escorcollar i confiscar-li vuit embolcalls amb marihuana i dos amb haixix. L'individu, amb tres antecedents policials, ja el van detenir a principi de mes pel mateix motiu. D'altra banda, una altra patrulla de paisà va enxampar una dona de 63 anys que venia cocaïna a la zona del port de Segur de Calafell. Els dos detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres