Robatori

Detinguts tres lladres a Vilafranca que van agredir dos joves per robar-los la cartera i el mòbil

Les dues víctimes van ser acompanyades a l’Hospital per ser ateses de les lesions

Redacció Vilafranca del Penedès 03-12-2019 10:51 Lectures 1804

La Policia Local de Vilafranca va detenir la matinada de dissabte 3 individus com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència. Els fets es van produir cap a les 3.30h de la matinada quan un jove es va presentar a les dependències policials denunciant que havia estat víctima d’un robatori amb violència a la plaça de Milà i Fontanals. Aquest presentava diverses contusions. Minuts després, una segona persona va denunciar també haver estat víctima d’un altre robatori, a la mateixa plaça.

Les víctimes van denunciar la sostracció d’un telèfon mòbil i d’una cartera amb la quantitat de 150€, respectivament. Aquestes persones van ser acompanyades a l’Hospital per ser atesos de les lesions.

Una patrulla policial va iniciar la recerca i va localitzar al carrer de Salvador Seguí 3 joves que responien a la descripció facilitada pels dos denunciants, procedint immediatament a la seva detenció per dos delictes de robatori amb violència.

Alcoholèmia

D’altra banda, la Policia Local també va denunciar per alcoholèmies positives dos conductors la matinada de divendres passat i la matinada de dilluns. Un va ser denunciat en ser detectat per una patrulla fent maniobres perilloses a la rambla de Sant Francesc i l’altre al carrer Eugeni d’Ors mentre estava estacionat davant d’un gual i ocupant part de la calçada. Tots dos van ser sotmesos a les proves d’alcoholèmia en diverses ocasions, i van donar positiu en totes. Als dos individus se’ls va notificar que serien investigats per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conducció de vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres