Dol a Vilanova

Mor Salvador Martí, expresident de Federació d'Associacions del Carnaval de Vilanova

Martí Gavaldà va ser president de la Penya Barcelonista de la capital del Garraf

Redacció Vilanova i la Geltrú 03-12-2019 12:54 Lectures 1920
Mor Salvador Martí, expresident de Federació d'Associacions del Carnaval de Vilanova. EIX

Mor Salvador Martí, expresident de Federació d'Associacions del Carnaval de Vilanova. EIX

Salvador Martí Gavaldà, un dels agents històrics del carnaval de Vilanova i la Geltrú, ha mort aquest dimarts 3 de desembre al 75 anys d'edat. Martí Gavaldà va ser el primer president de Federació d'Associacions del Carnaval de Vilanova i la Geltrú que va posar en marxa l'any 1993 el model organitzatiu de la festa que avui encara és vigent.

Salvador Martí es va convertir en un referent de les entitats del carnaval. Va ser també president de la Penya Barcelonista de Vilanova i la Geltrú, entitat que representava dins de la FAC i que va viure una de les etapes més participatives durant la seva presidència. Martí ha mort aquest dimarts i el seu funeral tindrà lloc demà dimecres 4 de desembre, a les 12 hores, a l'oratori del tanatori de Vilanova.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres