Curs 2020/21

El Vendrell podria tenir un nou institut escola a Coma-ruga el proper curs

De moment els estudis de l'ESO es farien aprofitant la infraestructura de les escoles del Pla de Mar i Els Secallets

ACN El Vendrell 04-12-2019 9:36 Lectures 1050
Imatge d'arxiu de l'escola Pla del Mar. Ajuntament del Vendrell

Imatge d'arxiu de l'escola Pla del Mar. Ajuntament del Vendrell

L'Ajuntament del Vendrell ha confirmat amb un comunicat aquest dimarts que treballa conjuntament amb el Departament d'Ensenyament per obrir un institut escola al barri de Coma-ruga el curs 2020-2021. Segons explica el consistori, La voluntat de la Generalitat d'estendre el model pedagògic dels instituts escoles "facilita atendre les peticions de l'Ajuntament del Vendrell i de les famílies per millorar la qualitat educativa dels alumnes de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs amb centres més propers". De la seva banda, l'alcalde del Vendrell, Kenneth Martinez, està satisfet perquè, amb aquest nou centre "es dona resposta a les reivindicacions de les famílies i alumnes dels nuclis marítims".

En el mateix comunicat l'Ajuntament ha explicat que l'ampliació amb els estudis de l'ESO es podrà satisfer aprofitant, en un primer moment, els projectes educatius i la infraestructura de les actuals escoles del Pla de Mar i els Secallets.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament