Gent gran

Els Mossos donen petits consells de seguretat a la gent gran de Vilanova i la Geltrú

Aquesta presentació té com a objectiu facilitar eines, consells de seguretat i prevenció, pensats per a la gent gran, en diferents situacions quotidianes, tant a la llar com al carrer, per evitar ser víctimes de furts, robatoris o estafes

Redacció Vilanova i la Geltrú 09-12-2019 19:31 Lectures 1284
Els Mossos donen petits consells de seguretat a la gent gran de Vilanova i la Geltrú. Mossos d'Esquadra

Els Mossos donen petits consells de seguretat a la gent gran de Vilanova i la Geltrú. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat (ORC) de la comissaria de Vilanova i la Geltrú van realitzar, el dijous 5 de desembre,  la xerrada “Càpsules. Petits consells per a grans persones” a l’espai social de la Fundació Catalunya La Pedrera del municipi de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta presentació té com a objectiu facilitar eines, consells de seguretat i prevenció, pensats per a la gent gran, en diferents situacions quotidianes, tant a la llar com al carrer, per evitar ser víctimes de furts, robatoris o estafes.

Es tracta de consells bàsics, però que convé recordar especialment a les persones grans, especialment vulnerables.  Per exemple, es van explicar les mesures de seguretat per fer el domicili més segur, també com anar a comprar i com adreçar-se als caixers i a les oficines bancàries d’una forma més segura. Així mateix, també es van facilitar consells de seguretat per evitar ser víctimes d’estafes.

Posteriorment a la presentació es van passar uns vídeos, amb situacions reals, relacionats amb els consells de seguretat i prevenció facilitats.

Per part dels nombrosos assistents, que van participar de manera activa, van valorar molt positivament aquesta presentació.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament