Drogues

Els Mossos donen els ventiladors comissats d’una plantació de marihuana a una escola a Cubelles

Aquests aparells havien estat comissats durant el desmantellament d'una plantació de marihuana il·legal i el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 7 de Vilanova i la Geltrú va autoritzar lliurar-los a l’escola Vora del Mar

Redacció Cubelles 10-12-2019 16:52 Lectures 4642
Els Mossos donen els ventiladors comissats d’una plantació de marihuana a una escola a Cubelles. Mossos d'Esquadra

Els Mossos donen els ventiladors comissats d’una plantació de marihuana a una escola a Cubelles. Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra del Grup de Proximitat de la comissaria del Garraf van lliurar, el dilluns 2 de desembre, uns ventiladors al centre públic d’educació infantil i primària Vora del Mar del municipi de Cubelles.

Aquests aparells havien estat comissats prèviament pels agents de la Unitat d’Investigació del Garraf quan van desmantellar una plantació de marihuana il·legal i el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 7 de Vilanova i la Geltrú va autoritzar lliurar-los a l’escola Vora del Mar, del municipi de Cubelles.

Els ventiladors lliurats seran especialment útils a l’escola durant l’estiu, quan la calor serà més intensa, i suposarà un augment del benestar dels nens.

La Direcció del centre educatiu van agrair molt sincerament el lliurament dels ventiladors que ara es podran reaprofitar i donar un bon ús a uns objectes intervinguts que normalment es destrueixen.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres