Seguretat viària

La policia de Vilafranca enxampa dos vehicles fent conducció temerària pel barri de La Girada

És van practicar les proves d'alcohol i drogues i un dels conductors va donar positiu en el drogotest

Redacció Vilafranca del Penedès 13-12-2019 19:39 Lectures 7236

Fa un temps que es reben queixes de veïnes i veïns del barri de La Girada per conduccions temeràries de vehicles en diferents punts del barri. La Policia Local de Vilafranca ha efectuat diversos controls, sobretot a la Ronda de Mar amb l’avinguda de Vilanova.

En un d’aquests dispositius de control, sobre les 23h de la nit d’aquest dijous 12 de desembre, una patrulla no uniformada i un comandament fora de servei van observar uns vehicles fent virolles pel carrer de Lluís Companys i l’avinguda de Vilanova. Les patrulles en servei es van coordinar, amb la finalitat d’aturar els vehicles infractors i impedir la seva fugida. D’aquesta forma van aconseguir interceptar els dos vehicles en qüestió, dos turismes Volkswagen Golf, i es va procedir a identificar els seus conductors i acompanyants.

És van practicar les proves d'alcohol i drogues i un dels conductors va donar positiu en el drogotest. Ambdós van ser denunciats per conducció temerària. En l'escorcoll es va  localitzar una navalla a cada vehicle, les quals van ser intervingudes aixecant la corresponent acta de denúncia per tinença d'armes prohibides.

El vehicle que conduïa la persona que va donar positiu en drogotest va ser retirat al dipòsit amb la grua municipal. Aquesta intervenció suposa a un dels conductors la pèrdua total de punts del permís de conduir.

Aquesta actuació policial va alertar nombrosos veïns que van seguir la persecució des dels balcons. Quan els agents varen interceptar els dos vehicles, diversos veïns van aplaudir l’actuació policial i, fins i tot, una veïna es va dirigir al comandament i el va felicitar per l’acció duta a terme.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres