Patrulla canina

Operació de la policia de Sitges contra la tinença i el consum de drogues i alcohol a l’espai públic

El dispositiu, que s’ha dut a terme amb gossos detectors de drogues i guies, ha donat com a resultat el decomís d’estupefaents i la identificació de diverses persones

Redacció Sitges 17-12-2019 16:53 Lectures 2813
Operació de la policia de Sitges contra la tinença i el consum de drogues i alcohol a l’espai públic. Ajuntament de Sitges

Operació de la policia de Sitges contra la tinença i el consum de drogues i alcohol a l’espai públic. Ajuntament de Sitges

La Policia Local de Sitges ha dut a terme una operació contra el consum de drogues als parcs públics del municipi. L’operació arriba després de diverses setmanes d’investigació.

Agents de la Policia Local han recorregut, al llarg de la tarda del dissabte, els parcs de Can Robert, Facundo Bacardí i Santa Marta, la plaça interior de l’Oasis i les immediacions del pavelló de Pins Vens i de l’Espai Jove, entre altres ubicacions.

En el marc de l’operació, la Policia Local ha decomissat diversos tipus de substàncies estupefaents, així com també una arma blanca.

Amb la voluntat de mantenir la seguretat ciutadana i prevenir possibles delictes contra la Salut Pública, la Polia Local de Sitges mantindrà els controls en els punts més conflictius durant els propers mesos.

El dispositiu s’emmarca en la línia de prevenció de possibles delictes contra la Salut Pública, en especial per protegir a la població jove.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres