Movistar

La gent gran amb Teleassistència de la zona de la rambla del Castell porten un mes sense servei

Ara rebran una targeta SIM per restablir el servei afectat per una avaria

Redacció Vilanova i la Geltrú 21-12-2019 8:11 Lectures 3784

El 20 de novembre es va produir una avaria de telèfon al sector entre el carrer de la Providència i la rambla del Castell que va deixar sense servei a un nombre indeterminat de persones usuàries del servei de Teleassistència.

La regidora de Dependència de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Maria Mercè Mateo, ha explicat que des del moment que es va tenir coneixement d'aquesta situació es van realitzar gestions des de diversos departaments i serveis de l'Ajuntament, amb l'objectiu de conèixer l'abast de la situació i intentar trobar una solució com més aviat millor. "S'han fet gestions directes des d'Alcaldia, des de la plataforma, des del CAPI i des d'Urbanisme, entre d'altres, per tal de realitzar un seguiment de l'afectació. Això ens ha permès constatar que el perímetre és força extens, per la qual cosa creiem que el volum de persones afectades és alt"

Mercè Mateo ha dit que un cop van saber que l'avaria afectava els domicilis amb línia de coure, i que en aquests hi viuen persones grans amb el servei de teleassistència contractat, l'Ajuntament va demanar a la Diputació i a l'empresa que gestiona el servei a la ciutat, el llistat de llars per tal de poder-s'hi posar en contacte. Una llista que a hores d'ara no ha estat encara facilitada. "Per nosaltres és molt important saber el número d'afectats, per aquest motiu demanem a les persones que encara no ho han fet, que ens ho notifiquin mitjançant qualsevol dels serveis municipals, i que també facin una instància a l'OMIC".

Com a solució provisional a aquesta problemàtica, la regidora ha explicat que l'empresa que gestiona el servei facilitarà, de manera transitòria, una targeta SIM que permetrà utilitzar la teleassistència, mentre no quedi resolta l'avaria. A banda, també ha volgut recomanar a les persones afectades que es posin en contacte amb la companyia telefònica i demanin un canvi de la línia de coure per la de fibra òptica. Aquest canvi es fa en 24 hores i per ells és totalment gratuït.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No