Reincident

Detinguda pel robatori a l’interior d’un habitatge de Vilafranca

La policia la va enxampar caminant ràpid cap a les 5 de la matinada amb una motxilla i amb una vídeo consola sota el braç

Redacció Vilafranca del Penedès 23-12-2019 17:44 Lectures 5495

La Policia Local va detenir la matinada de divendres una dona com a presumpta autora d’un delicte de robatori a l’interior d’un habitatge mentre els propietaris dormien.

La detenció es va produir cap a les 5 de la matinada quan una patrulla de la Policia Local va localitzar a la plaça de l’Era Enrajolada una dona, coneguda pels agents per múltiples intervencions per delictes contra el patrimoni, caminant de manera ràpida amb una motxilla i amb una vídeo consola sota el braç. Atenent les circumstàncies els agents van aturar-la. En l’escorcoll de la motxilla li van trobar diversos objectes dels quals destaca una cartera amb documentació que no li corresponia, una caixa amb joies i comandaments de la vídeo consola, entre d’altres.

Acte seguit la Policia Local va rebre trucada d’un ciutadà, el qual coincidia amb el document que duia la persona identificada, que informava que li acabaven d’entrar a robar a casa escalant pel balcó i facilitava descripció de la presumpta autora i dels objectes sostrets, els quals coincidien plenament amb els que duia la dona identificada.

Per aquest motiu la dona va quedar detinguda com a presumpta autora d’un robatori a l’interior d’habitatge.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres